Socialdemokraterna i Huddinge söker ombudsman   

Socialdemokraterna i Huddinge vill växa och bli än mer närvarande runt om i Huddinge. Vill du vara med och göra det jobbet tillsammans med oss – sök jobbet som ombudsman!  

Om arbetsplatsen  

Socialdemokraterna i Huddinge är kommunens största parti och är, efter Stockholm, länets största lokala partiorganisation. Genom sex geografiska föreningar, sidoorganisationernas lokalavdelningar och våra medlemmar arbetar vi med att utveckla vår organisation och den socialdemokratiska politiken.  

Dina arbetsuppgifter  

Tjänsten innebär att du ansvarar för att vidareutveckla metoder och arbetssätt för att bygga en stark organisation med särskilt fokus på utåtriktat arbete och kampanjer.  

Uppdraget följer inriktningen i vår verksamhetsplan och innebär framför allt att stärka organisationen så att vi blir fler medlemmar, har en välkomnande verksamhet och ökar förtroendet för partiet. I arbetet ingår också administrativt arbete kopplat till styrelsens arbete samt ekonomihantering.  

Din kompetens och egenskaper  

Du är intresserad av politik och organisation och delar arbetarrörelsens värdegrund. Du är social, har lätt för att skapa kontakter och tycker om att jobba såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är van att hugga i och ser hellre lösningar än svårigheter. Du är ansvarsfull, noggrann, strukturerad och prestigelös.  

För att utveckla framtidens arbetarrörelse får du gärna ha erfarenhet av att projektleda. Du är beredd att ibland jobba oregelbundna tider, även kvällar och helger.  

Meriterande kompetenser:  

· Erfarenhet av föreningsarbete

· Kunskap om socialdemokratin  

· Körkort  

Om tjänsten  

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning på 6 månader. Arbetsplatsen ligger i ABF-huset i Huddinge, Kommunalvägen 26. Vi har kollektivavtal med Handels. Vi har målstyrd arbetstid vilket innebär frihet under ansvar. Kvälls- och helgarbete förkommer. Tillträde och lön efter överenskommelse.  

Kontaktuppgifter  

Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta ordförande för Socialdemokraterna i Huddinge Emil Högberg på mail: emilhogberg@me.com

Ansökan  

Skicka din ansökan senast den 1 september med ett personligt brev och ett CV till huddinge@socialdemokraterna.se. Intervjuer sker löpande.

facebook Twitter Email