Nu sätter vi upp trygghetskameror

Stärkt samverkan med polis, trygghetskameror, förstärkt avhopparverksamhet och implementering av Sluta skjut-strategin – det är några insatser som Mittenstyret arbetar med för att öka tryggheten.

Idag har kommunalrådet Aza Cheragwandi varit på plats i Skogås centrum där trygghetskameror satts upp.

– Gängkriminaliteten och det dödliga våldet ska bort från Huddinges gator. Sedan den tragiska händelsen i Skogås har ytterligare liv gått förlorade, både i Huddinge och i andra kommuner i regionen. Vi måste tillsammans arbeta brett för att öka tryggheten, stärka det brottsförebyggande arbetet och underlätta vid brottsutredningar samtidigt. I detta arbete spelar bland annat trygghetskameror en viktig roll och framöver ska fler kameror installeras där de bäst behövs, säger Aza Cheragwandi (S), kommunalråd med ansvar för socialtjänsten och frågor rörande prevention, trygghet och demokrati.

facebook Twitter Email