Intervju med Aktuellt i politiken

Efter 16 år i opposition bildade Socialdemokraterna ett nytt styre i Huddinge tillsammans med Centerpartiet, Miljöpartiet och Huddingepartiet. I förra veckan intervjuade tidningen Aktuellt i politiken Sara, kommunstyrelsens ordförande Rasmus, tillträdande kommunalråd och Emil, ordförande för Socialdemokraterna i Huddinge. Mittenstyret är överens om att öka lärartätheten och att jobba förebyggande med barn och ungas uppväxtvillkor.

Vi har ett jättefint valresultat i ryggen. Vi är med stor marginal största parti i fullmäktige. Det tror jag spelar roll, och att även andra partier ser att det behövs en förändring efter 16 år, säger Sara Heelge Vikmång, kommunstyrelsens ordförande.

Läs hela intervjun här: Efter sexton år i opposition leder S Huddinges nya mittenstyre – Aktuellt i Politiken (aip.nu)

FotoYlva Säfvelin/Journalist

facebook Twitter Email