Våra vallöften för Vistaberg och Glömsta

Vi presenterar idag våra vallöften för att utveckla Vistaberg och Glömsta. Vi vill anställa fler lärare i skolorna, att det ska finnas en närbutik, och skapa en gångväg från Vistaberg till Källbrinks löparspår och idrottsplats.

– Vistaberg och Glömsta är på många sätt bra att bo och leva i men tillsammans kan vi göra områdena ännu bättre. Vi vill anställa fler lärare i skolorna för mer ordning och studiero, att det ska finnas en närbutik, skapa en gångväg från Vistaberg till Källbrinks löparspår och idrottsplats, och bygga en bättre väg till Gömmaren, säger Sara Heelge Vikmång (S), kandidat till kommunstyrelsens ordförande.

– Vi vill också att Vistaskolan ska få en ny fullstor idrottshall med nya omklädningsrum och lägga konstgräs på Vistaskolans fotbollsplan. Det skulle förbättra både för skolidrotten och för föreningslivet och också skapa fler möjlighet för spontanidrott, säger Rasmus Lenefors (S), kandidat till kommunalråd.

I Vistaberg och Glömsta vill vi:

  • Anställa fler lärare i skolorna
  • Att det ska finnas en närbutik
  • Bygga fler lekparker och platser för spontanidrott
  • Skapa en genare väg från Vistaberg till Källbrinks löparspår och idrottsplats
  • Att Vistaskolan ska få en fullstor idrottshall med nya omklädningsrum och lägga konstgräs på Vistaskolans fotbollsplan
  • Öka säkerheten på skolvägarna, komplettera varutransportvägen till Vistaskolan med belysning och trottoar, och bygga en skolväg till Vistaskolan genom skogen
  • Bygga en bättre väg till Gömmaren för gång, cykel och bil, utöka parkeringen, förbättra säkerheten vid sjön och skapa fler möjligheter till bad och grill
facebook Twitter Email