Vallöfte: 100 fler lärare i Huddinges skolor

De senaste årens nedskärningar i kommunens verksamheter har lett till att Huddinges lärartäthet tillhör de lägsta i landet och att färre elever klarar skolan. Skolans pengar ska gå till skolan. Förra året försvann skattemedel till vinster motsvarande 2200 lärare i Sverige. Därför vill vi stoppa vinstuttag i skolan och återta den demokratiska kontrollen över välfärden. Det här är frågor som skolminister Lina Axelsson Kihlbom jobbar med och ikväll besökte hon Huddinge.

Vi vill rusta Huddinge för framtiden. Istället för nedskärningar i skolan vill vi anställa 100 fler lärare. Bara den som är nöjd med utvecklingen i Huddinges skolor kan prioritera fortsatta nedskärningar och privatiseringar före att våra elever ska få mer tid med en lärare och att våra lärare ska få fler kollegor och en bättre arbetsmiljö. Moderaterna har styrt Huddinge i 16 år. Vi är övertygade om att vårt Huddinge kan bättre. Rösta på Socialdemokraterna den 11 september!

facebook Twitter Email