Socialdemokraterna på plats i Huddinge centrum

På måndag flyttar Socialdemokraternas kommunalråd i opposition Sara Heelge Vikmång och Shewen Nysmed sitt kansli till Huddinge Centrum. Under veckan kommer de att besöka företag och verksamheter i området, knacka dörr och samtala med Huddingebor om hur området och kommunen kan utvecklas.

– Jag ser fram emot att samtala med Huddingebor och företagare i Huddinge centrum om vad som fungerar bra och vad vi tillsammans kan förbättra och utveckla. Socialdemokraterna i Huddinge är idag i opposition och vi kommer att använda veckan för att inleda valåret i tät dialog med Huddingeborna, säger Sara Heelge Vikmång (S), gruppledare och kommunalråd i opposition.

Det här är femte gången som Socialdemokraterna flyttar ut sitt kansli sedan hösten 2016. Tidigare har kansliet flyttat till Vårby, Skogås, Flemingsberg och Segeltorp

– Det här är ett konkret sätt att flytta politiken närmare Huddingeborna. Det känns viktigt att lyssna på dem som verkligen kan sitt område, det vill säga boende runt om i de centrala delarna av Huddinge , säger Shewen Nysmed (S), vikarierande kommunalråd i opposition.

Praktisk information:

  • Socialdemokraterna är på plats på Folkes bistro 15-18 januari
    12-17 och den 19 januari kl. 12-15
  • Socialdemokraterna knackar dörr i Huddinge C den 15 januari
    18-19:30 och den 17 januari kl. 18-19:30
  • Övriga tider gör Socialdemokraterna verksamhetsbesök runtom i Huddinge C.

För mer information, vänligen kontakta Anton Jordås, politisk sekreterare (S).

Kontakt
Sara Heelge Vikmång (S)
Gruppledare och kommunalråd i opposition
070-385 22 00

sara.helge-vikmang@huddinge.se

Shewen Nysmed (S)
Vik. Kommunalråd i opposition

shewen.nysmed@huddinge.se

Anton Jordås (S)
Politisk sekreterare
070-198 12 20
anton.jordas@huddinge.se

facebook Twitter Email