Stöd för S-förslag om wifi i Stortorpshallen

På kultur- och fritidsnämndens sammanträde under tisdagen ställde sig en enig nämnd bakom Socialdemokraternas förslag om att utreda förutsättningarna att inrätta wifi i Stortorpshallen.

– Huddinge ska vara en bra kommun att bo och verka i. Det gäller alla områden i kommunen. Att ha tillgång till wifi i kultur- och fritidsnämndens anläggningar skulle bidra till att uppnå den visionen och samtidigt främja ett starkt och välmående föreningsliv i kommunen, säger Rasmus Lenefors, gruppledare för Socialdemokraterna i kultur- och fritidsnämnden.

Stortorpshallen i Trångsund, där ishockeyföreningen Trångsunds IF och Drevvikens konståkningsförening är verksamma, saknar idag trådlöst nät.

Avsaknaden av wifi innebär bl.a. svårigheter för föreningsledare och aktiva att ta del av digital information i samband med träningar och arrangemang. Det utgör också ett hinder för föreningarna att skicka in rapporter och resultat online och kan därmed både försvåra för- och fördröja tävlingar och matcher.

Kontakt
Rasmus Lenefors (S)
Gruppledare för Socialdemokraterna i kultur- och fritidsnämnden
070-198 90 37
rasmus.lenefors@huddinge.se

Anton Jordås (S)
Politisk sekreterare
070-198 12 20
anton.jordas@huddinge.se

 

facebook Twitter Email