Huddinge får drygt 22 miljoner i statligt stöd för bostadsbyggande

Den socialdemokratiskt ledda regeringen har bostadsbyggandet högt på den politiska agendan och Huddinge får 22 353 504 kronor i stöd för ökat bostadsbyggande 2017.

– Jag är stolt och glad att regeringen prioriterar att öka bostadsbyggandet. Vi har skriande bostadsbrist i Stockholmsregionen och nu behöver Huddinge ta rygg på regeringen och se till att få på plats billiga hyresrätter folk med vanliga plånböcker har råd att bo i, säger Sara Heelge Vikmång (S) gruppledare och kommunalråd i opposition.

199 kommuner runt om i landet får dela på cirka 1,8 miljarder kronor i stöd till ökat bostadsbyggande enligt Boverkets hemsida. De här pengarna kommer vara med och bidra till att få fart på bostadsbyggandet i Huddinge.

Kontakt
Sara Heelge Vikmång (S)
Gruppledare och kommunalråd i opposition
sara.helge-vikmang@huddinge.se

Anton Jordås (S)
Politisk sekreterare
anton.jordas@huddinge.se
0701981220

 

facebook Twitter Email