Rasmus Lenefors besöker Segeltorps Kulturförening

Idag onsdag 27 september besöker Rasmus Lenefors, kommunalråd i opposition och gruppledare (S) i kultur- och fritidsnämnden, Segeltorps Kulturförening. Besöket är en del av Socialdemokraternas vecka i Segeltorp.

– Jag ser fram emot att besöka Segeltorps kulturförening och ta del av deras arbete för ett rikt kulturliv och för att utveckla hembygdsfrågorna, men också för att lyssna in hur vi från politiskt håll bäst kan stötta deras verksamhet, säger Rasmus Lenefors.

Praktisk information om besöket
Tid: Onsdag 27 september kl. 14:00
Plats: Segeltorps kulturförening, Mäster Lorentz väg 3 Segeltorp

Kontakt
Rasmus Lenefors (S)
Kommunalråd i opposition
rasmus.lenefors@huddinge.se
070-198 90 37

Anton Jordås (S)
Politisk sekreterare
070-198 12 20
anton.jordas@huddinge.se

 

facebook Twitter Email