Socialdemokraterna flyttar till Segeltorp

På måndag flyttar Socialdemokraternas kommunalråd i opposition Sara Heelge Vikmång och Rasmus Lenefors sitt kansli till Segeltorp. Under hela veckan kommer de att göra verksamhetsbesök runtom i Segeltorp, knacka dörr i området och samtala med Segeltorpsbor som kommer till det tillfälliga S-kansliet i Segeltorps kyrka om vilka frågor som är viktiga i Segeltorp och hur området kan utvecklas.

– Jag ser fram emot att flytta ut vårt kansli till Segeltorp och samtala med Segeltorpsborna om vad de tycker om sitt område. Både vad som fungerar bra och vad vi tillsammans kan förbättra och utveckla. Socialdemokraterna i Huddinge är idag i opposition och vi kommer att använda veckan i Segeltorp till att utveckla den politik som vi går till val på nästa år, säger Sara Heelge Vikmång (S), gruppledare och kommunalråd i opposition.

Det här är fjärde gången det senaste året som Socialdemokraterna flyttar ut sitt kansli. Tidigare har de arbetat i vecka i Vårby, Skogås respektive Flemingsberg.

– Politiken behöver komma närmare alla Huddingebor och det här är ett konkret sätt för oss att skapa dialog.  Det känns viktigt att se och lyssna på dem som verkligen kan sitt område, det vill säga Segeltorpsborna, säger Rasmus Lenefors (S), kommunalråd i opposition.

Praktisk information om Socialdemokraternas Segeltorpsvecka

  • Socialdemokraterna är på plats i Segeltorps kyrka 25-28 november kl. 13-17 och 29 september kl. 13-16
  • Socialdemokraterna knackar dörr i Segeltorp 25 november kl. 18-20 och 28 november kl. 18-20
  • Övriga tider gör Socialdemokraterna verksamhetsbesök runtom i Segeltorp

För mer information, vänligen kontakta Anton Jordås, politisk sekreterare (S).

Kontakt
Sara Heelge Vikmång (S)
Gruppledare och kommunalråd i opposition
070-385 22 00
sara.helge-vikmang@huddinge.se

Rasmus Lenefors (S)
Kommunalråd i opposition
070-198 90 37
rasmus.lenefors@huddinge.se

Anton Jordås (S)
Politisk sekreterare
070-198 12 28
anton.jordas@huddinge.se

facebook Twitter Email