Sara Heelge Vikmång deltar i Företagarna i Huddinges politikerutfrågning

Socialdemokraternas gruppledare och kommunalråd i opposition Sara Heelge Vikmång deltar idag på politikerutfrågning och frukostmöte som arrangeras av Företagarna i Huddinge hos Bilia i Segeltorp.

– Jobben är Socialdemokraternas viktigaste fråga och då behövs fler företag och företag som växer. Ett starkt näringsliv är viktigt för kommunen och regionens tillväxt och konkurrenskraft. Jag ser mycket fram emot att diskutera företagarnas framtid i vår kommun. Vi Socialdemokrater driver på för att kommunen ska lägga in en högre växel för att öka sin service och förbättra sitt bemötande till befintliga och nya företag och dessutom tycker jag att vi politiker brett över partigränserna ska se över tillgången på verksamhetsmark, säger Sara Heelge Vikmång (S)

Kontakt:
Sara Heelge Vikmång (S)
Gruppledare och kommunalråd i opposition
070-385 22 00
sara.helge-vikmang@huddinge.se

Anton Jordås (S)
Politisk sekreterare för Sara Heelge Vikmång
070-198 12 20
anton.jordas@huddinge.se

facebook Twitter Email