Socialdemokraterna startar valrörelsen

Imorgon lördag 9 september är det exakt ett år kvar till valet. Socialdemokraterna inleder då valrörelsen med en stor kampanjaktivitet i Flemingsbergs centrum, med fokus på samtal med Flemingsbergsborna om de politiska skiljelinjerna i Huddinge.

–       Socialdemokraterna går till val på att öka jämlikheten i Huddinge. Smärtgränsen i vår gemensamma välfärd är nådd. Vi vill investera i Huddinges förskolor och skolor, bygga hyresrätter som folk har råd att bo i, och säkra kvaliteten i Huddinges äldreomsorg. Det går före nya skattesänkningar, säger Sara Heelge Vikmång (S), kommunalråd i opposition och Socialdemokraternas kandidat till kommunstyrelsens ordförande.

Rasmus Lenefors, kommunalråd i opposition, kommer tillsammans med valledaren Eeva Laine att ha det organisatoriska ansvaret för valrörelsen.

–       Jag tar med mig goda erfarenheter från tidigare valrörelser i både Sverige och USA och ser fram emot att bygga en stark organisation för en framgångsrik valrörelse. Huvudfokus kommer precis som på vår val-kickoff att vara på dialogen med Huddingeborna, säger Rasmus Lenefors.

Praktisk information om Socialdemokraternas val-kickoff
Tid: Lördag 9 september kl. 11.00
Plats: Flemingsbergs centrum

Kontakt
Sara Heelge Vikmång (S)
Gruppledare och kommunalråd i opposition
070-385 22 00
sara.helge-vikmang@huddinge.se

Rasmus Lenefors (S)
Kommunalråd i opposition
070-198 90 37
rasmus.lenefors@huddinge.se

Michaela Lööf (S)
Politisk sekreterare
070-198 68 07
michaela.loof@huddinge.se

facebook Twitter Email