Rasmus Lenefors besöker Lyktan

Idag besöker Socialdemokraternas oppositionsråd Rasmus Lenefors kulturföreningen Lyktan i Skogås och deras ordförande Grazyna Kulpa. I september tillträder Rasmus Lenefors som gruppledare för Socialdemokraterna i kultur- och fritidsnämnden och besöket på Lyktan är ett led i en dialog med Huddinges föreningar.

–  Jag ser fram emot att besöka kulturföreningen Lyktan. Det är många eldsjälar som engagerar sig för ett rikt kulturliv i Skogås och jag är intresserad av att få veta mer om deras verksamhet och förutsättningar, säger Rasmus Lenefors.

Lyktans lokaler ligger inuti Skogås Centrum. Föreningen anordnar mindre utställningar på bland annat östra gymnasiet, Mariakyrkan och Skogås vårdcentral. Lyktan anordnar också ett stickkafé en gång i veckan.

KONTAKT

Rasmus Lenefors (S)
Kommunalråd i opposition
rasmus.lenefors@huddinge.se

Anton Jordås (S)
Politisk sekreterare
anton.jordas@huddinge.se
0701981220

Foto: Håkan Lindgren

facebook Twitter Email