Glad sommar önskar Socialdemokraterna i Huddinge

Under vårterminen har vi kampanjat angående föreningsavgifter, investeringar i förskolan, skolan och stopp för miljonrullning till bemanningsföretag. Det känns väldigt positivt att vi är på plats ute i din vardag och får träffa dig och lyssna på hur du har det i Huddinge. Vi vill gärna fortsätta ha kontakt med dig under hösten. Tveka inte att ta kontakt om du funderar på något.

Men nu är det tid för återhämtning och sommarvila. Hoppas du får tid med någon du tycker om, kanske en glass i solen eller något annat du mår bra av.

I höst kommer vi att fortsätta att arbeta med kampanjer, med att lägga framtidsinriktade förslag i fullmäktige och i nämnderna, och att vara synliga och tillgängliga för dig som bor i Huddinge. Vi är övertygade om att vår gemensamma styrka i Socialdemokraterna i Huddinge ger oss goda möjligheter att vinna valet 2018 och att efter 12 års moderatstyre äntligen få påbörja arbetet att göra Huddinge till en mer jämlik kommun.

Vi ser gärna att du blir medlem och hjälper oss att byta styre i Huddinge.
Alla behövs för vi är starkast tillsammans!

PS: Och till dig som redan är medlem, vi ses den 30.e augusti!

facebook Twitter Email