Rasmus Lenefors invald i NyföretagarCentrum styrelse.

Vid dagens årsmöte för NyföretagarCentrum Botkyrka-Huddinge valdes Rasmus Lenefors (S), kommunalråd i opposition i Huddinge, in i styrelsen.

–       Jag ser fram emot att vara med i arbetet för att öka samverkan mellan kommunen och näringslivet och att stärka Huddinges konkurrenskraft. Företagsklimatet i Huddinge ska främja att det startas nya företag, att företagen växer och att vi på så sätt skapar fler jobb i Huddinge, säger Rasmus Lenefors.

NyföretagarCentrum erbjuder den som funderar på att starta eget företag – eller redan har startat – kostnadsfri rådgivning. NyföretagarCentrum har rådgivare som hjälper till i arbetet med affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring eller andra frågor som rör företagande.

Mer information finns på http://www.nyforetagarcentrum.se/botkyrka/

 

Bifogat hittar ni bild på Rasmus Lenefors, foto: Klas-Herman Lundgren

Anton Jordås
Politisk sekreterare
0701 98 12 20

facebook Twitter Email