Eeva Laine tillträder som valombudsman för Socialdemokraterna

Den 9 september startade Socialdemokraterna i Huddinge valrörelsen med en val-kickoff i Flemingsberg. Idag tar Socialdemokraterna ett nytt steg i förberedelserna inför valet nästa år genom att Eeva Laine tillträder som valombudsman.

– Det känns fantastiskt roligt att vara på plats. Nu ska vi jobba för valseger och ett nytt socialdemokratiskt ledarskap för Huddinge, säger Eeva Laine, valombudsman för Socialdemokraterna i Huddinge.

Eeva Laine arbetar till vardags som barnskötare och är ledamot för Socialdemokraterna i kultur- och fritidsnämnden och ersättare i kommunfullmäktige. Eeva Laine har lång erfarenhet som valledare bland annat från de allmänna valen 2010 och 2014.

– Jag är glad och stolt att kunna välkomna Eeva Laine som anställd för Socialdemokraterna i Huddinge. Eeva Laine kommer att leda valrörelsen 2018 med målet att vi ska kunna bilda en ny, S-ledd kommunledning efter valet och få en politik för att minska klyftorna i Huddinge, säger Louise Callenberg, ordförande för Socialdemokraterna i Huddinge.

Kontakt
Eeva Laine (S)
Valombudsman
Eeva.laine@huddinge.se

Louise Callenberg (S)
Ordförande för Socialdemokraterna i Huddinge
lollo.callenberg@gmail.com

Anton Jordås
Politisk sekreterare (S)
0701981220
anton.jordas@huddinge.se

facebook Twitter Email