Vi söker en ombudsman

Huddinges största parti vill växa ännu mer och bli än mer närvarande runt om i Huddinge. Vill du vara med och utveckla Socialdemokraterna i Huddinge – sök jobbet som ombudsman!

Om arbetsplatsen

Socialdemokraterna i Huddinge är kommunens största parti och, efter Stockholm, länets största kommunala partiorganisation. Genom sex geografiska föreningar, sidoorganisationernas lokalavdelningar och våra medlemmar arbetar vi varje dag med att utveckla vår organisation och den socialdemokratiska politiken.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en ombudsman till vår partiexpedition. Tjänsten innebär att du är ombudsman med ansvar för att vidareutveckla metoder och arbetssätt för att bygga en stark organisation. Uppdraget följer inriktningen i vår verksamhetsplan och innebär framför allt att stärka organisationen så att vi blir fler medlemmar, har roligare verksamhet och öka förtroende för partiet. I arbetet ingår ekonomihantering och att planera och genomföra kampanjer.

Uppdraget handlar också om att bygga relationer med andra aktörer i kommuner, däribland folkrörelsenära organisationerna som ABF, Hyresgästföreningen, LO-förbunden. Din kompetens och egenskaper

Vi tror att du är politiskt och organisatoriskt intresserad och att du delar arbetarrörelsens värdegrund. Du är social, har lätt för att skapa kontakt och du tycker om att jobba med såväl kollegor som de som arbetar ideellt.

Du är van vid att hugga i och du ser hellre lösningar än svårigheter. För att utveckla framtidens arbetarrörelse behöver du ha erfarenhet av att projektleda och tycka om att arbeta självständigt. Du är beredd att ibland jobba oregelbundna tider, även kvällar och helger.

Meriterande kompetenser

· Erfarenhet av föreningslivet

· Kunskap om socialdemokratin

· Körkort

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning på 6 månader. Arbetsplatsen ligger i ABF-huset i Huddinge, Kommunalvägen 26. Vi har kollektivavtal med Handels.

Vi har målstyrd arbetstid vilket innebär frihet under ansvar. Kvälls- och helgarbete förkommer. Tillträde och lön efter överenskommelse.

Kontaktuppgifter

Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta ordförande för Socialdemokraterna i Huddinge Emil Högberg på mail: emil.hogberg@socialdemokraterna.se

Ansökan Skicka din ansökan senast den 1 december med ett personligt brev och ett CV till emil.hogberg@socialdemokraterna.se.

facebook Twitter Email