Våra vallöften för att utveckla Visättra

Vi presenterar idag våra vallöften för att utveckla Visättra. Vi vill öka tryggheten genom fler kameror, ordningsvakter och bättre belysning, ha en kommunal högstadieskola i området, och öppna en ny fritidsgård.

– Alla områden i Huddinge ska vara trygga och trivsamma. I Visättra vill vi bekämpa kriminaliteten genom fler kameror, ordningsvakter och bättre belysning, men också genom förebyggande investeringar i fler lärare, en ny högstadieskola och att öppna en fritidsgård, säger Sara Heelge Vikmång (S), kandidat till kommunstyrelsens ordförande.

– Vi vill ge alla barn och unga i Visättra en trygg och bra uppväxt. Därför vill vi också stärka föreningslivet genom att sänka avgifterna och att det ska finnas ett utomhusbad i området, säger Rasmus Lenefors (S), kandidat till kommunalråd.

I Visättra vill vi:

  • Anställa fler lärare i skolorna
  • Ha en kommunal högstadieskola i området
  • Öka tryggheten genom fler kameror, ordningsvakter och bättre belysning
  • Öppna en fritidsgård
  • Att Visättra centrum ska vara tryggt och trivsamt och ha ett bra utbud av service
  • Skapa fler ytor för idrott, spontanidrott och rörelse
  • Att det ska finnas ett utomhusbad
  • Stärka det lokala föreningslivet genom sänkta avgifter
facebook Twitter Email