Våra vallöften för att utveckla Vårby

Vi presenterar idag våra vallöften för att utveckla Vårby. Vi vill rusta upp Vårby gårds centrum, anställa fler lärare och bygga en ny skola som ersätter Vårbackaskolan och öka tryggheten med fler kameror, ordningsvakter och bättre belysning.

– Med fler lärare och en ny skola i området ska alla barn som bor i Vårby kunna gå i en bra skola nära hemmet. Genom att rusta upp Vårby gårds centrum, sätta upp fler kameror och förbättra belysningen blir området mer välkomnande, trivsamt och tryggt, säger Sara Heelge Vikmång (S), kandidat till kommunstyrelsens ordförande.

– För att ge alla barn och unga i Vårby en meningsfull fritid vill vi att Kaninburen rustas upp och får konstgräs, anlägga en ny idrottshall på Vårby udde, och ordna en skridskobana på en fotbollsplan i Vårby under vintrarna, säger Rasmus Lenefors (S), kandidat till kommunalråd.

I Vårby vill vi:

  • Anställa fler lärare i skolorna
  • Bygga en ny skola som ersätter Vårbackaskolan
  • Öka tryggheten med fler kameror, ordningsvakter och bättre belysning
  • Rusta upp och förnya Vårby gårds centrum och förbättra samhällsservicen i området
  • Bygga fler större hyresrätter med rimliga hyror
  • Rusta upp och lägg konstgräs på fotbollsplanen Kaninburen
  • Rusta upp Vårbybadet
  • Anlägga en återvinningsstation med belysning i Vårby gård
  • Ordna en skridskobana under vintrarna på en fotbollsplan i Vårby
  • Anlägga en ny idrottshall på Vårby udde
facebook Twitter Email