Emil Högberg ny ordförande för Socialdemokraterna i Huddinge

På Socialdemokraterna i Huddinges årsmöte valdes Emil Högberg till att efterträda Louise Callenberg som ordförande. Tillsammans med den nyvalda styrelsen kommer han att leda partiets interna arbete i Huddinge.

– Det känns fantastiskt roligt och hedrande att få axla rollen som ordförande för Socialdemokraterna i Huddinge. Jag ser fram emot att bygga vidare på förra styrelsens viktiga arbete att skapa ett framtidsinriktat parti som växer och som vinner förtroende tack vare vår politik och vårt sätt att möta Huddingeborna, säger Emil Högberg (S), ordförande.

Emil Högberg är uppvuxen i Utsälje och har tidigare bott i bland annat Vårby och bor nu tillsammans med sin familj i Vistaberg. Emil har varit engagerad länge i Socialdemokraterna och är sedan januari statssekreterare hos näringsminister Ibrahim Baylan. Emil har tidigare varit statssekreterare och politiskt sakkunnig på statsrådsberedningen, kommunalråd i Huddinge kommun med ansvar för bland annat kultur och fritid 2003–2006 och var oppositionsråd mellan 2011–2016.

– Emil Högberg kommer att tillsammans med den nya styrelsen fortsätta stärka organisationen och gemensamt ska vi utveckla politiken med sikte på valvinst 2022, jag ser fram emot det arbetet, säger Sara Heelge Vikmång (S), gruppledare och oppositionsråd.

Socialdemokraterna i Huddinges nyvalda styrelse:

 • Emil Högberg – ordförande
 • Lena Berg – kassör
 • Rabieh Daikalan – sekreterare
 • Elin Almqvist – ledamot
 • Alper Bilge – ledamot
 • Evin Dagdeviren – ledamot
 • Sara Holmgren – ledamot
 • Pran Malhotra – ledamot
 • Fredrik Lundin – ledamot
 • Ove Andreassen – ledamot
 • Nora Salem – ledamot
 • Kamile Ünver – ledamot
 • Claes Thim – ledamot

Kontakt
Emil Högberg (S)
Ordförande
info@sap.huddinge.se

Sara Heelge Vikmång (S)
Gruppledare och oppositionsråd
070-385 22 00
sara.helge-vikmang@huddinge.se

Aza Cheragwandi                                   
Politisk sekreterare
070-198 44 80
aza.cheragwandi@huddinge.se

facebook Twitter Email