Bli vår ombudsman!

Vill du vara med i laget som gör skillnad? Vill du vara med och bidra till Sveriges modernaste folkrörelse och se till att åren i opposition snart är bruten? Vill du träffa engagerade människor, jobba med föreningslivet och ge stöd till förtroendevalda partikamrater? Är du dessutom en person med erfarenhet från ett eget partipolitiskt engagemang där du har varit med och lett, utvecklat och stöttat då är detta intressant för dig.

Socialdemokraterna i Huddinge är en organisation som är över 100 år. Vi har frodats och växt och engagerat genom årtionden. Vi är kända för en stark gemenskap, en stabil socialdemokrati och en dröm om ett jämlikt samhälle i en hållbar värld. Vi har runt 600 medlemmar och finns i Sveriges 14:e största kommun, näst störst i Stockholms län, men där vi de senaste 12 åren varit i opposition. Men vi ger aldrig upp. Vi växer, möter väljare, vi bildar oss och har väldigt roligt tillsammans. I vår arbetarekommun kampanjar vi jämt, har högt tempo på sociala medier och är kända för vassa förslag till förändringar inom kommunpolitiken som vi är bra på att berätta om.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från partiarbete i någon form, gärna med erfarenhet från att ha haft ansvar för kampanjer, valrörelser eller något annat ombudsmannaliknande uppdrag. Vi ser gärna att du i ditt arbetsliv fått med dig erfarenheter som gör dig till en person som har lätt för att organisera, engagera och entusiasmera. Du ska ha lätt för att prata med människor och ta folk. Hos oss är du spindeln i nätet och den person som möter nya medlemmar likväl som att du ser till att styrelsens möten fungerar smidigt. Här planerar och genomför du arrangemang ihop med styrelsen och håller kontakt med föreningsliv och kommunen. Det är meriterande att ha arbetat med medlemsregister, ha datavana och en nyfikenhet på digitala verktyg. Vi ser gärna att du kan använda sociala medier och har ett kommunikativt tänk i allt du gör. Det är önskvärt att du också har ett stort hjärta för alla olika människor eftersom vi omfamnar alla åldrar, alla erfarenheter och alla olika bakgrunder. Vi ser gärna att du är flerspråkig, men engelska är inget krav.

Du bottnar i socialdemokratiska värderingar och ställer till 100 % upp på den socialdemokratiska ledarskapsfilosofin och har insikt om kommunpolitiskt arbete. Tjänsten är både praktisk, strategisk och kommunikativ – arbetsuppgifterna är skiftande. Närmaste uppdragsgivare är ordförande för arbetarekommunen men du jobbar i vardagen nära vårt socialdemokratiska kansli hos kommunen. Din arbetsplats finns på ABF i Huddinge.

Info och ansökan

Tjänsten är tillsvidare och omfattar från start 75 % av en heltid. Under valrörelseperioder eller i samverkan med s-kansliet kan omfattningen öka till heltid. Lönen utgår från kollektivavtal mellan KFO och Handels, det så kallade folkrörelseavtalet.

Vi ser gärna att du ansöker så snart du kan. Sista ansökningsdag är 3 mars 2019. Du ansöker genom att skicka in ett CV med referenser och ett personligt brev på ½ A4 där du beskriver med egna ord vad som motiverar dig till att söka en tjänst som ombudsman för socialdemokraterna. Ansökan skickar du till lollo.callenberg@gmail.com. Har du frågor om tjänsten, hör av dig till ordförande Louise Callenberg på 076-307 98 32.

Informationen i PDF-format finner du här.

facebook Twitter Email