Vallöfte från S: Stoppa ombildningen av hyresrätter

Socialdemokraterna i Huddinge presenterar idag sitt första vallöfte. Socialdemokraterna går till val på att stoppa ombildningen av Huges hyresrätter.

– Idag har många unga svårt att få sin första bostad i Huddinge och många äldre har svårt att flytta från sina villor till ett mindre boende. Då kan vi inte fortsätta ombildningar av hyresrätter. Istället måste vi öka takten i byggandet av hyresätter, säger Sara Heelge Vikmång (S), gruppledare och kommunalråd i opposition.

Under den moderatledda koalitionens styre i Huddinge har kommunen ombildat över 1400 lägenheter.

För att Huddinge ska kunna fortsätta växa och för att företagen ska kunna anställa krävs det fler hyresrätter till rimliga kostnader. Unga personer ska aldrig behöva välja bort att jobba eller studera i Huddinge för att de inte kan få en bostad, säger Sara Heelge Vikmång.

Kontakt
Sara Heelge Vikmång (S)
Kommunalråd i opposition
sara.helge-vikmang@huddinge.se
070-385 22 00

Anton Jordås (S)
Politisk sekreterare
070-198 12 20
anton.jordas@huddinge.se

facebook Twitter Email