Socialdemokraternas kommunfullmäktigelista fastställd

På dagens årsmöte för Socialdemokraterna i Huddinge fastställdes partiets kommunfullmäktigelista. Överst på listan står kommunalråden i opposition, Sara Heelge Vikmång och Rasmus Lenefors. Sara Heelge Vikmång blir partiets kandidat till kommunstyrelseordförande.

– Jag är glad och tacksam över medlemmarnas förtroende och ser fram emot att tillsammans med ett starkt lag och partiets medlemmar driva en valrörelse som ger Huddinge en ny inriktning och en socialdemokratiskt ledd kommunledning, säger Sara Heelge Vikmång (S), kommunalråd i opposition.

– Hela Huddinge behöver kraftsamla kring dagens stora samhällsproblem med en välfärd som inte får tillräckligt med resurser och en växande otrygghet. Välfärden ska gå att lita på i hela kommunen och jämlikheten ska öka, därför söker jag väljarnas förtroende för en ny politisk inriktning i kommunen. Tolv år av moderat styre måste få ett slut, Sara Heelge Vikmång (S).

Kontakt
Sara Heelge Vikmång (S)
Gruppledare och kommunalråd i opposition
0703852200
sara.helge-vikmang@huddinge.se

Rasmus Lenefors (S)
Kommunalråd i opposition
rasmus.lenefors@huddinge.se
0701989037

Anton Jordås (S)
Politisk sekreterare
0701981220
Anton.jordas@huddinge.se

facebook Twitter Email