Shewen Nysmed blir vikarierande kommunalråd för Socialdemokraterna

Med anledning av att Rasmus Lenefors (S), kommunalråd i opposition, ska vara föräldraledig kommer Shewen Nysmed (S) att väljas till vikarierande kommunalråd i samband med kommunstyrelsens sammanträde den 25 oktober.

-Jag är glad över att få möjlighet att jobba för ett jämlikt Huddinge där alla kan känna trygghet, frihet och framtidstro. Med bara ett år kvar till valet känns det kul att få möjlighet att på heltid engagera sig för en socialdemokratisk valseger, säger Shewen Nysmed

Shewen Nysmed har lång och bred politisk erfarenhet. I Huddinge har Shewen Nysmed varit förtroendevald sedan 2006. Utöver sitt uppdrag i kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och kommunstyrelsens arbetsutskott har hon även suttit i socialnämnden, Huddinges brottsförebyggande råd och haft uppdrag inom ramarna för kommunens demokratiarbete. Shewen Nysmed arbetar för närvarande som regionplanerare på Tillväxt- och regionplaneförvaltningen, Stockholms läns landsting.

– Jag är övertygad om att Shewen Nysmed med sin långa erfarenhet från kommunpolitiken i Huddinge kommer ha mycket positivt att bidra med i S-kansliets arbete, säger Sara Heelge Vikmång (S), gruppledare och kommunalråd i opposition.

Shewen Nysmed kommer vikariera för Rasmus Lenefors under perioden 6 november 2017 till 4 februari 2018.

Kontakt
Sara Heelge Vikmång (S)
Gruppledare och kommunalråd i opposition
070-385 22 00

sara.helge-vikmang@huddinge.se

Shewen Nysmed (S)
Vik. Kommunalråd i opposition
076-210 10 44

shewen.nysmed@huddinge.se

Anton Jordås (S)
Politisk sekreterare
070-198 12 20
anton.jordas@huddinge.se

facebook Twitter Email