Ardalan Shekarabi och Sara Heelge Vikmång träffar personalen i Huddinges välfärd

Idag torsdag besöker civilminister Ardalan Shekarabi (S) Huddinge. Tillsammans med Socialdemokraternas kommunalråd i opposition Sara Heelge Vikmång träffar Shekarabi medlemmar ur Kommunals fackförbund för att samtala om arbetsvillkoren inom Huddinges välfärd.

– Utan personalen stannar välfärden. Jag ser fram emot att tillsammans med välfärdsarbetarna inom Kommunal och civilminister Ardalan Shekarabi samtala om vad vi från riks- och kommunnivå behöver prioritera för att stärka välfärdspersonalens villkor och arbetsmiljö, säger Sara Heelge Vikmång.

Praktisk information

Tid: Torsdag 14 september kl. 13.30
Plats: Kommunal i Huddinges expedition, röntgenvägen 5

Ardalan Shekarabi och Sara Heelge Vikmång är tillgängliga för intervjuer i samband med mötet med Kommunal. För mer information, kontakta Anton Jordås, politisk sekreterare för Socialdemokraterna i Huddinge.

Kontakt
Sara Heelge Vikmång

Sara.helge-vikmang@huddinge.se
070-385 22 00

Anton Jordås
Politisk sekreterare hos Sara Heelge Vikmång.

Anton.jordas@huddinge.se
0701981220

Isabell Ekvall
Politiskt sakkunnig hos Ardalan Shekarabi

Isabell.ekvall@regeringskansliet.se
076 832 75 77

facebook Twitter Email